OMG: Froukje de Both ziet Sara! 'Mijlpaaltje hoor'

OMG: Froukje de Both ziet Sara! ‘Mijlpaaltje hoor’

Froukje de Both is jarig! De mooie en goedlachse presentatrice blaast vandaag alweer 50 kaarsjes uit! Goede vriend en zanger Jim Bakkum zet haar even goed in het zonnetje.

Sara

Hiep, hiep, hoera! Vandaag ziet Froukje de Both Sara! Op Instagram post ze een prachtige foto en schrijft ze: ‘#itsmybirthday #mijlpaaltjehoor #birthdaygirl #1972 #itsonlyjustbegun.’

Volgers van Froukje kunnen het maar moeilijk geloven dat ze 50 is geworden. Zo schrijft Patrick Martens ’50 ? Still looks like 40′. Een andere volger schrijft ‘Hiephoera knapperd !!!!!!! Forever young!’ En daar zijn wij het volledig mee eens!

Allereerste vriendschap

Dat vindt ook goede vriend en zanger Jim Bakkum, die zijn goede vriendin even lekker in het zonnetje zet op haar verjaardag. Zij ontmoetten elkaar jaren geleden op ‘een of ander showbizz feestje’. Zij hebben altijd contact gehouden.  ‘Met jou ontstond mijn allereerste vriendschap in dit gekke vak toen ik als broekkie doorbrak.’ Jim was destijds 15, Froukje 31. Jim vertelt dat Froukje bij bijna iedere belangrijke gebeurtenis is geweest. ‘Je hielp me met cadeautjes voor toenmalige vriendinnetjes (iets met cupmaten) en je was er toen, maar nu nog steeds, ALTIJD voor mij.’

‘Ik ben trots op je’

Jim is hartstikke trots op zijn goede vriendin en kan het maar moeilijk geloven dat Froukje vandaag 50 kaarsjes uitblaast. ‘Ik heb jou door heel wat fases heen zien gaan, maar word heel blij als ik zie in wat voor fase je nu zit. Sterk, gelukkig, rustig, optimistisch, maar in de basis vooral nog altijd diezelfde Frouk als bijna 20 jaar geleden. Vandaag blaas jij 50(!!) kaarsjes uit. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik geloof het gewoon niet. Ik ben trots op je.’

Hieronder lees je het hele bericht van Jim:

Dochter Emma de Both

De vrolijke presentatrice is inmiddels alweer ruim 2 jaar samen met Jordy. Ook heeft ze een prachtige dochter Emma. Deze jongedame is een evenbeeld van haar knappe moeder. Alleen de haarkleur verschilt! Benieuwd naar haar beeldschone dochter? Je ziet hier.

Scheiding

Zo’n 10 jaar geleden is Froukje gescheiden van de vader van haar dochter. Niemand om haar heen maakte toen hetzelfde mee, waardoor het voor Froukje extra moeilijk was. Froukje gaf aan dat zij het fijn had gevonden als zij hier met andere moeder over kon praten die hetzelfde doormaakten.  Ongeveer twee jaar geleden heeft Froukje opnieuw de liefde gevonden bij Jordy. Froukje heeft hem ontmoet via een datingsite. Ze is ontzettend gelukkig en heeft al vele mooie herinneringen gemaakt met Jordy. Ook kan hij heel goed opschieten met haar dochter Emma.

Pretty in bikini

Het lijkt wel alsof Froukje alleen maar jonger wordt! Zo postte ze een tijdje geleden nog deze foto van haar goddelijke lichaam in bikini. Ze ziet er prachtig uit!

Bron en Beeld: Instagram Froukje de Both en Jim Bakkum.