100%NL Magazine Jegor
Zie ook:
Delen

OML-Jegor deelt uitslag van nieuwste scan: ‘Ik probeer me vast te houden aan hoop’

Jegor en zijn vriendin proberen overal het positieve van in te zien, maar af en toe wordt de spanning hen de baas.

Kwaadaardige hersentumor

Jegor was één van de kandidaten van het laatste seizoen Over Mijn Lijk. Hij heeft een kwaadaardige hersentumor en in 2015 kreeg hij een prognose van 7 jaar. Die jaren zijn inmiddels voorbij en Jegor leeft nog. Hij is positief en geniet van al het leuks in de wereld, zoals zijn vriendin en pasgeboren kindje, maar ook werken en reizen.

Ongerustheid

De kandidaten van Over Mijn Lijk geven af en toe een gezondheidsupdate op Instagram. Dit keer is het Jegor die een MRI Scan update geeft. ‘Vandaag had ik mijn nieuwste MRI scan in het VUmc. Vreemd genoeg was ik eerst kalm, maar bij aankomst voelde ik toch wat spanning opkomen. De scan vond namelijk plaats op een andere locatie met een MRI scanner van een ander merk…’, begint hij.

‘Dit zorgde voor ongerustheid, wetende hoe belangrijk hetzelfde type MRI scanner is voor nauwkeurige vergelijkingen over lange tijd. Gelukkig kon ik dit bespreken met de verpleegkundig specialist, die meteen contact opnam met mijn neurochirurg, Philip de Witt Hamer. Zijn geruststelling dat het voor deze keer geen probleem zou zijn, bracht wat verlichting. Ik vertrouw op zijn mening.’

Hoop en positiviteit

Jegor gaat emotioneel verder: ‘Ik voel de spanning echt wel oplopen, maar probeer me vast te houden aan hoop en positiviteit. De vriendelijkheid en snel handelen van het VUmc-team en de zorgvuldige begeleiding die ik krijg geven me hoop en stellen me gerust. Het zal natuurlijk altijd spannend blijven. Misschien enigszins te zien op de foto… Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte deze week! P.S. toch wat zure matten gekocht om mezelf blij te maken.’ Wij hopen met Jegor mee en gaan natuurlijk voor de beste uitslag.

Bron en Beeld: Instagram Jegor

Delen