100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Ongewenst bezoek jaagt Bridget de stuipen op het lijf!

Voor Bridget begon de vrijdagmorgen niet zoals gewenst, want terwijl zij rustig thuis zat, kreeg zij de schrik van haar leven!

Bridget

Bridget Maasland is één van de Nederlandse presentatrices die we dagelijks op televisie zien. Jaren geleden presenteerde Bridget verschillende programma’s voor BNN, maar in 2007 stapte zij over naar RTL. Vanaf dat moment heeft Bridget RTL Boulevard gepresenteerd, totdat zij de zender verliet. Bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom kwam Bridget in 2016 weer terug bij RTL en is zij RTL Boulevard weer gaan presenteren.

Op liefdesgebied is het momenteel rustig bij de presentatrice, maar daar zit zij niet zo over in, want de liefde van haar leven heeft zij toch al gevonden: haar 14-jarige zoontje Mees.

Geschrokken

Bridget woont samen met haar zoon in een prachtige woning in Amsterdam. Vanmorgen stond zij in de keuken en wat zij toen buiten zag, was alles behalve fijn. Er stond namelijk een rat voor haar keukenraam. In haar Instagramstory deelt Bridget een foto van dit grijze beest. ‘Aan ons keukenraam. Ik word gek!!!!’, schrijft zij erbij. Vervolgens plaatst zij een video, waarop te zien is dat dit beestje snel via de trap naar beneden loopt. ‘OMG’, schrijft zij daarbij. Wij snappen dat Bridget heel erg is geschrokken van dit bezoek.

100%NL Magazine Bridget Maasland

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland.

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Lees alle artikelen over Bridget Maasland