100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland: ‘Ik vind jou echt de allerleukste op deze aardbol’

Op Instagram deelt Bridget Maasland een foto met haar grote liefde. Ze schrijft hierbij: 'Ik vind jou echt de allerleukste op deze aardbol!'.

Grote liefde

Bridget Maasland heeft één grote liefde in haar leven, en dat is haar zoon Mees. De twee zijn onafscheidelijk en  zijn stapelgek op elkaar.

Op Instagram deelde Bridget een mooie selfie met haar zoon, ze schreef hierbij: ‘Er is niemand op deze wereld waar ik meer mee kan lachen, waar ik helemaal mijzelf mag en kan zijn. Die dezelfde series, tripjes en dieren leuk vindt als ik. Ik vind jou echt de allerleukste op deze aardbol!’

Zoon Mees

Bridget en Mees beleven samen de mooiste avonturen. Zo gaan ze vaak samen op pad, in binnen- en buitenland!

Een paar weken geleden waren ze nog aan het genieten in het zonnige Venetië. Bij een paar jaloersmakende foto’s schreef Bridget toen: ‘Wat een feest, Mees en ik zijn beide nog nooit in Venetië geweest. Wat is het hier prachtig, mooie architectuur, heerlijk eten en alles gaat via het water dus geen auto’s. Gezellig samen op pad met onze camera’s.’

Woning Bridget Maasland

Een dubbel benedenhuis op een hoek in het prachtige Amsterdam, daar woont Bridget Maasland samen met haar zoon Mees. Volgens Bridget is dit haar ‘droomhuis’ en wij snappen helemaal waarom.

Op Instagram trakteert Bridget haar volgers op een rondleiding door de gehele woning. Wat meteen opvalt is dat de woning in alle opzichten perfect gestyled is. Alles is tot in de puntjes af en er hangt een hele fijne sfeer.

Ben jij benieuwd naar de inrichting van Bridget? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland