100%NL Magazine Art Rooijakkers
Zie ook:
Delen

Dit zijn de partner en kinderen van Art Rooijakkers!

Art Rooijakkers, bekend van Wie is de Mol?, Rooijakkers over de vloer en sinds kort ook B&B Vol Liefde, heeft een super leuk gezin! Art en zijn partner Andrea hebben samen twee schattige dochtertjes, een tweeling!

Zoete tweeling

Art en zijn partner Andrea werden vier jaar geleden blij verrast door een tweeling. De meisjes heten Puk en Keesje. Art plaatst regelmatig leuke foto’s van zijn kleine meisjes. Té lief! Samen op stap of gewoon lekker thuis, als ze maar samen zijn! Afgelopen april werden de meisjes alweer 4 jaar oud en mochten ze voor het eerst naar de basisschool! Een hele mijlpaal. Hier een aantal hele leuk foto’s van de tweeling:

Andrea Pleijte

Art is al bijna vijftien jaar samen met zijn partner Andrea Pleijte. Ook Andrea werkt in de mediawereld. Ze heeft onder andere meegewerkt aan producties als Waar is de Mol en De Reis van je leven. Over Andrea zei Art een jaar geleden dat ze zijn kompas is. “Ze geeft mij richting, liefde, rust. Andrea is een rock-’n-roll-meisje: puur, stoer en lief. Ze laat zich absoluut niet in een kooi plaatsen – die vrijheidsdrang herkennen we heel sterk in elkaar. We beperken elkaar niet. We geven elkaar de ruimte. Altijd.”

100%NL Magazine Art Rooijakker en partner

B&B vol liefde

Art presenteert momenteel het liefdesprogramma B&B vol liefde dat de komende zeven weken, vier dagen per week wordt uitgezonden op televisie. Het programma draait om het vinden van de liefde. B&B eigenaren gaan op zoek naar de liefde, en krijgen vier potentiële partners op bezoek bij hun Bed & Breakfast in Europa met wie ze het pad der liefde gaan verkennen. Art laat in een interview met ons het volgende weten over de liefde en chemie in het programma: “Ik mag er natuurlijk niet te veel over verklappen. Bovendien is het liefdesleven van andere mensen zo fluïde. Het is niet zo dat ik een liefdesbaby kan aankondigen. Er is wel chemie en er was een klik. Ik heb mooie dingen gezien, maar wat het uiteindelijk oplevert is lastig te zeggen.”

Bron: Jan Magazine | Beeld: ANP, Instagram

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers