WAUW: Anouk Hoogendijk schittert tijdens zwangerschapsshoot!
Zie ook:
Delen

WAUW: Anouk Hoogendijk schittert tijdens zwangerschapsshoot!

De laatste loodjes zijn ingegaan voor Anouk Hoogendijk. Op Instagram deelt ze prachtige beelden van haar zwangerschapsshoot!

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk kennen we allemaal als voormalig voetbalster voor teams als Utrecht, Ajax en het Nederlands elftal. Anouk besloot in 2017 te stoppen met voetbal, maar zij schuift nog wel regelmatig aan bij programma’s als het over sport gaat. Anouk en haar vriend Pieter genieten momenteel volop van hun zoontje Sonny en zij zijn samen aan het wachten op een klein broertje voor hem.

Laatste loodjes

Nadat Anouk vorig jaar december bekend heeft gemaakt dat zij een miskraam heeft gehad, is zij een tijdje ontzettend verdrietig en in diepe rouw geweest. Haar verdriet werd in juni omgezet in nieuw geluk, want Anouk maakte toen bekend opnieuw zwanger te zijn en iets later liet zij vol trots weten dat ook dit een jongen zou worden. ‘I’m gonna be a boysmom and I love it’, schreef zij destijds bij de foto.

Zwangersschapsshoot

Vandaag deelt Anouk prachtige foto’s van haar zwangerschapsshoot. Daarbij schrijft ze: ‘Meer dan 8 maanden geluk in m’n buik! Kan het soms nog steeds niet geloven #laatsteloodjes #spannend #8+maanden #babyboy.” Je ziet de foto’s hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Anouk Hoogendijk

Delen

Meer over Anouk Hoogendijk

SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang
SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang
ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: 'Kan het nog steeds niet bevatten'
ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: ‘Kan het nog steeds niet bevatten’
Lees alle artikelen over Anouk Hoogendijk