100%NL Magazine Patrick Martens
Zie ook:
Delen

Een smoorverliefde Patrick Martens deelt romantische selfie vanaf vakantieadres!

Patrick Martens en zijn vriend Nick zijn aan het genieten van een heerlijke vakantie. Op Instagram deelt hij een romantische selfie!

Patrick Martens

In 1999 leerde Nederland Patrick Martens kennen als ‘Morris’ in Goede Tijden Slechte Tijden. Na zijn avontuur in GTST speelde Patrick nog een aantal jaren in de jongerensoap ZOOP.

Tegenwoordig is Patrick één van de vaste presentatoren van Koffietijd. Ook was hij dit jaar te zien in ‘Het Perfecte Plaatje’, waar hij ermee vandoor wist te gaan met de winst! Patrick is van alle markten thuis.

Romantische selfie

Na een aantal jaar als vrijgezel door het leven te zijn gegaan lacht sinds een tijdje het liefdesgeluk Patrick weer toe. Hij heeft de liefde weer gevonden, dit keer bij de leuke Nick!

Het tweetal is dolgelukkig samen en waren lekker een paar dagen aan het genieten in Ierland. En bij een heerlijke liefdesvakantie hoort natuurlijk ook een romantische selfie!

Verjaardag

Het was een heel bijzonder tripje naar Ierland, ook omdat Patrick daar zijn 44e verjaardag vierde! En mede dankzij zijn vriend Nick was het een verjaardag om nooit te vergeten. Zelfs op vakantie werden de ballonnen opgeblazen!

‘I had the best Birthday weekend EVER! Thanks @nckblm Iedereen bedankt voor de vele lieve berichtjes’

Bron en Beeld: Instagram Patrick Martens

Delen