100%NL Magazine Patrick Martens
Zie ook:
Delen

Patrick Martens weer gelukkig in de liefde!

Heel mooi nieuws voor Patrick Martens, hij is namelijk weer gelukkig in de liefde!

Patrick Martens

Patrick Martens is één van de finalisten van Het Perfecte Plaatje. Tijdens de finale zal hij het opnemen tegen Frits Sissing.

Één van de opdrachten tijdens de voorgaande afleveringen was om een familielid te fotograferen. Voor de kandidaten was dat natuurlijk hartstikke leuk en ook wel een beetje emotioneel. Zo zagen we Bridget Maasland helemaal volschieten bij het zien van haar mooie moeder Elly. De volgers van Bridget Maasland zijn helemaal verbluft, want wat een knappe en jonge moeder heeft Bridget toch. Het zouden zo zussen kunnen zijn!

Tijdens de aflevering met de familieleden was het de moeder van Patrick Martens die de shine pakte! Ze stal de show! De kijkers van het Perfecte Plaatje waren vol lof over Patrick en zijn moeder. Benieuwd naar de mooie foto van Patrick zijn moeder? Die zie je hier!

Nieuwe liefde

Patrick is een lange tijd vrijgezel geweest, tot nu toe! Aan Shownieuws laat hij weten heel erg verliefd te zijn! Patrick is hoteldebotel en laat dan ook weten: ‘Deze keer zit ik niet alleen aan de kersttafel. Dat is heel leuk, ik heb opeens een andere Kerst dan de jaren dat ik het alleen vierde. Ik ben gewoon heel erg verliefd!’.

Maar wie zijn nieuwe liefde is, dat houdt hij even geheim. Patrick: ‘Iemand die jullie niet kennen, die helemaal niet in dit wereldje zit. Het is gewoon de allerleukste Brabander die er is!’.

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram

Delen