100%NL Magazine Patty Brard

HOERA! Patty Brard en Antoine vieren feest: ‘Op naar de 80!’

Patty staat stil bij het feit dat zij alweer 8 jaar getrouwd is met Antoine. Op Instagram plaatst zij dan ook een prachtige foto van de grote dag.

Relatie

Patty Brard is in haar leven meerdere keren getrouwd geweest. Toch is zij in 2014 voor de laatste keer getrouwd en dat was met Antoine, haar grote en ware liefde. Het stel heeft samen een huis in Nederland en Ibiza en reist samen op en neer. Al hopen zij hun villa in Nederland wel snel te verkopen. Vandaag zijn Patty en Antoine 8 jaar getrouwd en dat jubileum viert zij met een prachtige foto op Instagram. Patty’s bruidmeisjes droegen allemaal dezelfde kleur jurk als Patty en dat zorgt voor de mooiste foto’s. ‘Happy anniversary schat! 8 jaar getrouwd alweer! Op naar de 80! Love you!’, schrijft zij onder de foto, die op de grote dag genomen is. Wij feliciteren het stel met dit mooie jubileum.

Dochter

Uit een eerder huwelijk kreeg Patty een dochter, Priscilla. Moeder en dochter hebben jaren geen contact gehad met elkaar, maar na 11 jaar hebben zij elkaar weer opgezocht. Beiden waren zij het erover eens dat het niet langer zo kon en dat zij elkaar nooit meer willen missen. Patty en Priscilla hebben nu zelfs de handen ineen geslagen. Samen hebben zij een sieradencollectie uitgebracht in samenwerking met Kruidvat en dat ziet er allemaal super goed uit. Super fijn dat het nu zo goed gaat tussen de twee.

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard