100%NL Magazine Patty Brard

ZIEN: Patty Brard verwelkomt nieuwe puppy in haar leven: ‘Welkom lieve Bobbie!’

Afgelopen oktober moesten Patty Brard en haar man Antoine afscheid nemen van hun geliefde hond Lulu. Door speling van het lot is er nu toch een nieuw hondje bij het gezin geokmen: Patty Brard verwelkomt nieuwe puppy in haar leven!

Het was een bittere pil die Patty en Antoine moesten slikken afgelopen oktober. Na heel veel zorg en slapeloze nachten moesten zij hun geliefde Lulu laten inslapen. Patty was er kapot van. Na het overlijden van Lulu bleef hondje Bibi alleen over, maar dat heeft niet lang geduurd.

Patty: ‘Onze Lulu is behoorlijk aan het spoken geweest in de hondenhemel! Meet Bobbie! Die heeft ze zo op ons pad gestuurd! Bobbie werd niet opgehaald door haar toekomstige “baasjes” en daarom kwam ze tijdelijk bij ons! Nou ja je begrijpt, dat tijdelijk zijn we vergeten! Welkom lieve Bobbie! Bibi is weer vrolijk , om over je nieuwe baasjes maar te zwijgen! Uiteraard blijft Lulu voor altijd in ons hart en voor altijd in onze beleving voortbestaan!’

Patty en Antoine hebben na de komst van Bobbie dus een nieuw vriendje voor Bibi. Wat een geluk! Je ziet het schattige snoetje op de foto hieronder.

100%NL Magazine Patty Brard

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard