WAT LEUK: Paul de Leeuw nieuwe presentator Op1

WAT LEUK: Paul de Leeuw nieuwe presentator Op1

Er schuift weer een nieuwe presentator aan bij het populaire programma Op1. Paul de Leeuw (58) zal met ingang van 6 november met Astrid Joosten (62) de presentatie op zich nemen voor de vrijdagavond.

Ze nemen het stokje over van Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg die nu op de maandagavond te zien zullen zijn. Paul de Leeuw is ontzettend enthousiast over zijn nieuwe klus. “Het is een ongelooflijke eer om samen met Astrid Op1 op vrijdag een beetje meer het weekendgevoel te gaan geven. En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien.”

Paul wordt vaak vooral gezien als gezelligheidsdier en grappenmaker. Hij hoopt dan ook dat het publiek zijn serieuze kant ook kan waarderen. Astrid is ook heel blij met Paul aan haar zijde.

“Ik had heel veel zin om weer gesprekken te voeren op televisie. Dat ik dat ook nog eens met Paul mag doen maakt dat ik me er zeer op verheug. We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken”, vertelt Astrid.

 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram