100%NL Magazine Gaby Blaaser
Zie ook:
Delen

WOW: Volgers in shock door pikant kiekje Gaby Blaaser

De afgelopen tijd deelt Gaby vaker wat pikante kiekjes van zichzelf. Zij verbluft haar volgers hier keer op keer weer mee.

Gaby Blaaser

Gaby is bij het grote publiek bekend als de vrouw die in 2020 meedeed aan het programma ‘The Bachelorette’. Gaby koos destijds voor Joey, maar hier is helaas geen verdere relatie uit voort gekomen. Veel mensen zullen haar ook kennen als Jolé, uit de jeugdserie SpangaS, of als Sacha Kramer, uit Goede Tijden Slechte Tijden. Momenteel is Gaby niet meer actief als actrice, maar focust zij zichzelf op haar Instagramaccount, waar zij 386.000 volgers op heeft.

Pikant

De foto’s die Gaby deelt, zijn alles behalve alledaagse kiekjes. De influencer plaatst dagelijks foto’s van zichzelf op Instagram en dat zijn vooral pikante foto’s, waarbij zij weinig tot geen kleding draagt. Niets te klagen, want Gaby heeft echt een prachtig, afgetraind lichaam. Keer op keer verbluft zij haar volgers met haar ontblote foto’s en vandaag doet zij dat weer. Op Instagram plaatst Gaby een foto van zichzelf in lingerie en haar volgers gaan weer door het dak. ‘Oh baby’, schrijft Gaby onder de foto, waarbij zij haar gezicht niet laat zien. ‘ziet er goed uit’ en ‘Wow, prachtige lingerie bij een prachtige vrouw’, is een greep uit de reacties.

https://www.instagram.com/p/Ciz5ykOMrsh/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Gaby Blaaser

Delen

Meer over Gaby Blaaser

Groot verlies voor Gaby Blaaser 'Vandaag nemen wij afscheid van jou..'
Groot verlies voor Gaby Blaaser ‘Vandaag nemen wij afscheid van jou..’
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Gaby Blaaser