100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Rachel Hazes viert de liefde met nieuwe vlam

Het lijkt er nu toch echt op dat Rachel Hazes (52) de liefde echt gevonden heeft. Op haar Instagram pagina post zij een liefdevolle foto met haar nieuwe vlam.

Nieuwe vlam

Waar er eerst nog volop gespeculeerd werd over de nieuwe liefde van Rachel, lijkt het er nu toch echt op dat zij en Klaas Otto (55) een setje zijn. Zo hadden ze het onlangs nog heel gezellig samen bij Holland Zing Hazes in de Ziggodome. Rachel postte toen een kussende foto van haar en Klaas.

Stralen

Op Instagram post Rachel een verliefde selfie met Klaas. Bij de foto schrijft ze ‘I’m wearing the smile you gave me.’ De verliefdheid spat van het plaatje af en Rachel straalt. Dat valt ook haar volgers op, want zo schrijft iemand ‘Wat zie je er goed uit Rachel!’. 

Volgers van Rachel wensen haar al het geluk toe. Zo schrijft iemand ‘Schat geniet van de liefde! Dik verdiend!!!’ Weer iemand anders schrijft ‘Ahh zo mooie foto van jullie toppers.’

Klaas Otto

Maar wie is deze man in kwestie? Klaas Otto is de oprichter van motorbende No Surrender. Klaas kwam een aantal geleden in het nieuws, nadat hij werd beschuldigd van zware mishandeling, afpersing en het witwassen van 1,3 miljoen euro. Daarvoor kreeg de oprichter van No Surrender 6 jaar gevangenisstraf. Uiteindelijk werd hij in 2020 vrijgelaten, nadat hij drie jaar en vier maanden in detentie had gezeten.

https://www.instagram.com/p/CbalBQOtL2k/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CbTF_YnIkH2/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bron en Beeld: Instagram Rachel Hazes.

Delen

Meer over Rachel Hazes

FOTO'S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
FOTO’S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Lees alle artikelen over Rachel Hazes