100%NL Magazine Rian Gerritsen
Zie ook:
Delen

Rian Gerritsen over opnames WIDM: ‘Ik was strontziek. Het was verschrikkelijk’

Op tv is het misschien niet te zien, maar Rian heeft de opnames van Wie is de Mol? niet als heel fijn ervaren...

Rian Gerritsen

Rian Gerritsen is bekend als Nederlands actrice. Mensen zullen haar herkennen van producties als GTST, De Luizenmoeder, Dokter Deen, Familie Kruys en Celblok H. Tegenwoordig staat Rian voornamelijk te schitteren in het theater voor de theatershow TOP Vrouwen met collega’s Tanja Jess en Sandra Mattie.

Rian was dit jaar één van de kandidaten van Wie is de Mol? 2024. Zij moest vorige week helaas afscheid nemen van de groep.

Strontziek

Het was voor Rian één groot avontuur en een geweldige kans om mee te mogen doen met Wie is de Mol?, maar zij heeft de opnames niet als heel prettig ervaren, want Rian is heel ziek geweest. ‘Ik ben echt totaal oververmoeid aan dat spel begonnen. Ik dacht dat ik nog lekker zou bijkomen in het vliegtuig, hartstikke naïef natuurlijk. En daar aangekomen kreeg ik meteen een parasiet, dus ik was op dag twee al strontziek’, vertelt zij.

Rian heeft zich in totaal zo’n 3 maanden beroerd gevoeld, maar zij heeft zich er tijdens de opnames overheen weten te zetten en dat terwijl het onwijs warm was in Mexico. ‘Als het spel begint, vergeet je het. Ik liep gewoon door, wel hopend dat er overal een wc was.’ Dit was overigens niet het beste idee. ‘Achteraf denk ik dat het toch een beetje overmoedig van me was, want ik heb er echt nog lang last van gehad. We hebben er ook met z’n allen één dag helemaal af gelegen, het was verschrikkelijk.’ Wat sneu dat Rian de opnames zo mee heeft moeten maken.

Bron en Beeld: Veronica Superguide en Nu.nl

Delen