100%NL Magazine Rick Paul van Mulligen
Zie ook:
Delen

Rick Paul van Mulligen deelt nieuwe, prachtige foto’s van zijn regenbooggezin!

Als er iemand trots is op zijn familie, dan is het Rick Paul van Mulligen wel. En wij snappen helemaal waarom. Maak kennis met het prachtige regenbooggezin van Rick Paul!

Het regenbooggezin van Rick Paul van Mulligen

Rick Paul van Mulligen is al jaren samen met zijn man René van Bakel. De twee wilden dolgraag een kind, en dus gingen ze op zoek naar mogelijkheden. Tijdens een bijeenkomst voor homoseksuele ouders kwamen ze in contact met cabaretière Nina de la Croix. Het drietal had meteen een klik en de rest is geschiedenis.

Rick Paul, René en Nina hebben samen twee kinderen: zoon Ko en dochter Bowie. Met z’n drieën voeden ze de kinderen op. Rick Paul en René besloten allebei hun sperma te doneren en wisten van tevoren niet wie de biologische vader zou zijn. Maar als je een blik werpt op de kinderen, is er geen twijfel meer over mogelijk. Rick Paul zei hierover: ‘Er is geen twijfel mogelijk: met zijn donkere haren is Ko verwekt door René.’

Nieuwe foto’s

Voor de nieuwe editie van &C werd het mooie gezin op de foto gezet. Vol trots deelt Rick Paul het resultaat op zijn Instagrampagina. Hij schrijft hierbij: ‘Deze happy-crazy-villa kakelbont-family mocht weer op de foto! Trots en doldwaas verliefd op al deze knapperds!’

12 jaar getrouwd

Afgelopen woensdag waren Rick Paul en René alweer 12 jaar getrouwd. “Kijk deze jochies nou! Deze twee gozers zijn vandaag 12 jaar getrouwd! Leve het opengestelde huwelijk!’, schreef hij bij deze leuke foto.

Bron en Beeld: Instagram Rick Paul van Mulligen, RTL Boulevard

Delen