100%NL Magazine Ron Boszhard
Zie ook:
Delen

Ron Boszhard deelt liefdevolle foto met zijn jongste dochter Roos (4)

Ron Boszhard (57) deelt regelmatig leuke foto’s en video’s op zijn Intagramaccount. Zo ook van zijn jongste dochtertje Roos (4) die hij kreeg met zijn vriendin Emilie (40). Ron is in ieder geval stapelgek op zijn dochtertje!

Bloesem

Gister deelde hij een leuke foto met Roos onder een bloesemboom. Oma Wil Boszhard schrijft hoe lief ze deze foto van haar kleindochter wel niet vindt en veel volgers van Ron zijn het daarmee eens.

Nieuwe relatie

Ron is inmiddels al ruim twaalf jaar samen met zijn vriendin Emilie en na een onrustige periode is de relatie met zijn ex Gaby ook weer goed. “Natuurlijk is het niet makkelijk geweest in het begin. Maar ik heb altijd voor alles open gestaan na de scheiding. Ik denk dat ik het goed heb gedaan”, vertelt Ron aan de Telegraaf

Kinderen

Met zijn ex Gaby heeft Ron nog twee oudere kinderen: Naomi (27) en Niels (24). Ron vindt het vooral geweldig om te zien hoe goed de band tussen zijn drie kinderen is. “Het is geweldig om te zien hoe mijn oudsten met hun zusje omgaan. Daar geniet ik zo van. Roos is eigenlijk wel de favoriet van ons allemaal. Ze weet iedereen in de familie in te pakken.”

Oudere vader

Ron vindt dat hij een paar jaar geleden een bewuste keuze heeft gemaakt om samen met zijn vriendin Emilie nog een kindje te nemen. Hij mag dan ook wel gezien worden als een ‘oudere’ vader met zijn 57 jaar. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik er volop van geniet. Alles herhaalt zich. Sinterklaas, de Kerstman en ook de paashaas, ze komen allemaal weer voorbij”, zegt Ron.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

Delen

Meer over Ron Boszhard

GELUK: Ron Boshzard deelt mierzoete foto van kleinzoon (1) en dochter (7)
GELUK: Ron Boshzard deelt mierzoete foto van kleinzoon (1) en dochter (7)
TE LEUK: Ron Boszhard deelt te leuke foto van oudste & 7-jarige dochter én zijn kleinzoon
TE LEUK: Ron Boszhard deelt te leuke foto van oudste & 7-jarige dochter én zijn kleinzoon
Lees alle artikelen over Ron Boszhard