100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

WAUW: Roxeanne Hazes glundert met prachtige, zwangere buik!

Roxeanne deelt een prachtige foto van haar en haar man tijdens een bijzondere periode in haar leven. Wat zag zij er prachtig uit!

Roxeanne Hazes

Haar achternaam verklapt het al: Roxeanne Hazes is één van de kinderen van volkszanger André Hazes. André Hazes kreeg in totaal vier kinderen: dochter Nathalie, zoon Melvin, dochter Roxeanne en zoon André. Zijn oudste dochter kreeg hij samen met Annie Dijkstra, Melvin met Ellen Wolf en Roxeanne en André samen met Rachel Hazes.

Zwanger

Roxeanne is al jaren samen met haar grote liefde Erik Zwennes. De twee zijn al een lange tijd verloofd, maar trouwen is er helaas nog niet van gekomen. Samen hebben zij een zoontje Fender, die ook vaak te zien is op haar social media. Dit tot grote vreugde van haar volgers, want Fender is zo’n lief, grappig ventje.

Op Instagram deelde Roxeanne Hazes gisteren een mooie herinnering van 6 jaar geleden. Het is namelijk en foto waarop zij hoogzwanger is. Op een bootje in de zon poseert zij met haar prachtige babybuik. ‘Precies 6 jaar geleden. Over een paar dagen wordt Fender alweer 6, jongens’, is de tekst die zij bij de foto schrijft. Roxeanne glunderde toen al, terwijl zij toen nog niet eens wist wat voor moois er op haar te wachten stond. Wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel.

100%NL Magazine Roxeanne Hazes

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Verdrietige Roxeanne Hazes: 'Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen'
Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: 'Het grootste geluk'
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: ‘Het grootste geluk’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes