100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes neemt groot besluit: ‘Wie weet tot een andere keer’

Hoewel de zangeres het fijn vindt om de liedjes te zingen en het publiek echt fantastisch is, staat Roxeanne toch achter haar besluit.

Holland zingt Hazes

Al jaren zingen verschillende Nederlandse zangers en zangeressen de beste nummers van André Hazes tijdens de concerten van Holland zingt Hazes. Dit is een concert die een paar avonden in het jaar plaatsvindt in de Ziggo Dome en waarbij de hele avond in het teken staat van de overleden zanger. Naast artiesten als Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Samantha Steenwijk, treden ook André’s eigen kinderen op.

Afwezig

Het afgelopen jaar was zoon André afwezig vanwege zijn persoonlijke problemen en burn-out. De zanger wil alles op alles zetten, om er aankomend jaar wel weer bij te zijn. Nu is Roxeanne degene die een bericht in haar Instagramstory plaatst, waarin zij vermeldt dat zij dit jaar de afwezige zal zijn tijdens de concertreeks in 2023. In haar bericht vertelt zij over het feit dat de geruchten al een tijdje rondgingen, maar zij zichzelf nog wel wat bedenktijd wilde geven. ‘Ik heb besloten dat ik volgend jaar niet meedoe aan Holland Zingt Hazes. Ik zong nog één keer per jaar mijn vaders liedjes. Dit was al tien jaar iets waar ik elke keer naar uitkeek, een bijzonder evenement om mijn vader te eren’, schrijft Roxeanne. Ook ligt het zeker niet aan het publiek in de zaal. ‘Jullie zorgden ervoor dat het altijd een feestje was. Dank daarvoor’, gaat zij verder. Wat de precieze reden is van haar afwezigheid laat zij niet weten, maar wel schrijft Roxeanne dat zij zich gaat focussen op nieuwe dingen. ‘Wie weet tot een volgende keer’, eindigt Roxeanne haar bericht.

 

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes