100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Fans van Roxeanne Hazes razend enthousiast om nieuwe Spice Girl-look

Ze is niet alleen de queen van het podium, maar ook van de kapsels! Opnieuw rockt Roxeanne een kapsel, dit keer gaat ze voor een Spice Girl-look!

Roxeanne Hazes

Alweer 4 jaar geleden werden Roxeanne Hazes en Erik Zwennes voor de eerste keer ouders van een zoontje, genaamd Fender. Het stel heeft hun volgers vanaf het begin af aan mee laten genieten van de leuke, schattige en grappige momenten, die zij met hun zoontje beleefden.

Een paar weken geleden vierde de vrolijke Fender alweer zijn 4e verjaardag, en dat werd groots gevierd!

Looking good

Roxeanne staat er niet alleen om bekend dat ze regelmatig met een hip en uniek kapsel op de proppen komt, maar ook om haar andere looks. Wat dacht je bijvoorbeeld van haar te gekke outfits als ze on stage is?

Ook draagt Roxeanne graag haar steentje bij als het gaat om body positivity. De beauty deelde laatst nog een foto in bikini, hierbij schreef ze: ‘Hot girls summer. Meideeen, onthoud dat ieder lichaam een bikinibody is.’ En ze heeft helemaal gelijk!

Spice Girl-look

Afgelopen week besloot Roxeanne dat het wel weer eens tijd werd voor een nieuwe look. Bij de foto’s op Instagram schrijft ze: ‘Dus vandaag hadden @sikovanberkel en ik het over Ginger Spice… “Say no more”

De fans van Roxeanne zijn door het dolle heen bij het zien van de foto’s. Zo schrijft Marije Knevel: ‘STOP!!! WAAAAAAAAUW!!! Prachtig!!!’ en plaatsen Nielson en Viktor Brand hartjes onder de post.

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes