100pmagazine_roxeannehazes

Roxeanne Hazes showt bikinibody: ‘Ieder lichaam is een bikinibody’

De zomer komt eraan! Op Instagram showt Roxeanne Hazes (29) vol trots haar fabulous bikinibody! Ze ziet er prachtig uit!

Gezin Roxeanne Hazes

Samen met haar verloofde Erik Zwennes heeft Roxeanne een zoon, Fender. Op Instagram delen Roxeanne en Erik regelmatig leuke foto’s en video’s. Het gezinnetje gaat er vaak op uit. Een paar weken geleden nog maakte het gezin een heerlijke wandeling in de frisse buitenlucht. En daar werden natuurlijk ook leuke selfies van gemaakt!

Fender is een heerlijk, vrolijk mannetje. Regelmatig worden volgers van Roxeanne getrakteerd op de leukste foto’s en video’s van haar kleine man. In deze video steelt Fender de show met zijn dansmoves!

Body positive

De mooie zangeres zit goed in haar vel en dat straalt ze uit! Jezelf een strak trainingsschema aanmeten of uithongeren omdat je persé wilt flaneren in een nieuwe bikini? Volgens Roxeanne Hazes is íeder lichaam prachtig.

Op Instagram stories post de zangeres een TikTok video, waarin zij vol trots in een zwarte bikini haar prachtige bikinibody showt. Bij de foto schrijft ze ‘Hot girls summer. Meideeen, onthoud dat ieder lichaam een bikinibody is.’ Zelfverzekerd kijkt Roxeanne de camera in. Wat een beauty!

100pmagazine_roxeanne_hazes

Nieuwe looks

Dat de zangeres niet bang is om iets van zichzelf te laten zien, is geen geheim. Ze experimenteert graag met nieuwe kapsels en outfits en verrast haar volgers dan ook regelmatig met haar nieuwe looks.

Bron en Beeld: instagram Roxeanne Hazes.