100%NL Magazine Roxeanne Hazes Monique Westenberg

Monique zet Roxeanne in het zonnetje: ‘Gefeliciteerd zus’

Roxeanne Hazes is vandaag jarig en blaast 29 kaarsjes uit! Op Instagram wordt ze veel gefeliciteerd, zo ook door Monique Westenberg.

Roxeanne Hazes

Het is vandaag de verjaardag van Roxeanne Hazes! De goedlachse zangeres wordt vandaag 29 jaar.

Samen met haar verloofde Erik Zwennes heeft Roxeanne een zoon genaamd Fender. Het drietal vormt een mooi, hecht gezin. Op Instagram delen Roxeanne en Erik regelmatig de leuke foto’s en video’s van hun gezinsgeluk.

Erik zet vandaag ‘zijn wereld’ op Instagram flink in het zonnetje. ‘De liefste, dapperste en leukste is vandaag jarig. Afgelopen vrijdag alvast een beetje gevierd en zodra de horeca weer open is, doen we dat nog een keer goed over. Zomaar het gevoel dat dit een heel mooi jaar voor jou gaat worden, voor ons. Wij houden van jou mijn wereld.’

Monique Westenberg

Monique Westenberg had jarenlang een relatie met André Hazes. Samen hebben zij een zoontje Dre gekregen.

Roxeanne en André hebben een tijd lang geen contact gehad met elkaar, ondanks dat er geen sprake was van ruzie tussen de twee. Zo vertelde Roxeanne destijds: ‘Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje. Wij gaan superprofessioneel met elkaar om.’ Tijdens de zomer van 2020 besloten broer en zus dat de stilte lang genoeg had geduurd en kwamen ze weer bij elkaar. Tijdens die periode werden Roxeanne en Monique Westenberg ook heel hecht. Ook na de breuk tussen André en Monique zijn Roxeanne en Monique altijd close gebleven.

Via Instagram feliciteert Monique Roxeanne dan ook op een liefdevolle wijze. ‘Gefeliciteerd zus’, schrijft ze bij een mooie foto van de twee.

Zus Nathalie

André en Roxeanne zijn de twee bekendste kinderen van André Hazes senior. Maar kennen jullie zijn twee oudste kinderen ook al?

Voordat André met Rachel trouwde was hij al twee keer eerder getrouwd. Met Annie Dijkstra kreeg hij dochter Nathalie en met Ellen Wolf kreeg hij zoon Melvin.

Nathalie en Roxeanne hebben na jaren geen contact sinds vorig jaar weer contact. Zowel Nathalie als Roxeanne zijn heel blij met het herstelde contact. Je kunt je wel voorstellen hoe gelukkig ik ben dat we elkaar weer spreken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren bewust uit de media gehouden. Maar ik heb ondertussen wel mijn best gedaan om contact te krijgen met mijn halfbroer- en zus. Dat dit nu is gelukt met Rox, is meer dan geweldig. We gaan het uitbouwen tot iets moois’, vertelde Nathalie.

Vandaag, op Roxeanne’s verjaardag, schrijft Nathalie op haar Instagram: ‘Vandaag is mijn lieve, knappe, zorgzame zus jarig! Van harte gefeliciteerd lieve schat, Hou van jou!’.

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes