100%NL Magazine Roy Donders

Binnenkijken in het liefdesnestje van Roy Donders en zijn vriendin!

In deze super de luxe woning woont Roy Donders samen met zijn vriendin Michelle! Neem hier een kijkje in hun woning.

Vriendin Michelle

Het leven van Roy Donders stond helemaal op zijn kop nadat hij zijn nieuwe vlam tegen het lijf liep: de blonde schone Michelle. Na eerdere relaties met mannen heeft Roy dit keer zijn hart verloren aan een vrouw. Ook voor Roy zelf een verrassing.

Nadat hij zijn nieuwe relatie bekend maakte ontving Roy een hoop reacties, waar hij heel dankbaar voor is. ‘Echt geweldig, dat doet ons goed’, schreef hij bij een romantische selfie.

Babynieuws!

Het gaat zo goed tussen Michelle en Roy dat de twee binnenkort hun eerste kindje samen verwachten! Ontzettend mooi nieuws voor het stel. Inmiddels is Michelle alweer een paar weken zwanger en weten ze inmiddels ook het geslacht van de baby!

Tijdens een spectaculaire gender reveal met een volledige vuurwerkshow maakten Roy en Michelle wereldkundig of ze een jongen of een meisje verwachten.

Woning

Het is alweer een paar jaar geleden dat Roy zijn Tilburgse woning in de verkoop zette. ‘Nieuws… tijd voor een nieuwe fase van mijn leven… ik heb altijd met heel veel plezier in mijn huis gewoond maar nu ben ik toe aan een nieuwe stap.. En is mijn prachtige huis beschikbaar voor nieuwe bewoners … ik heb er veel gelachen , gehuild , heeeeel veel mee gemaakt , successen beleefd maar zeker ook minder leuke dingen beleefd. Ik ben klaar voor iets nieuws , en draag mijn huis graag over aan nieuwe bewoners..’

Nadat de woning een tijdje van Funda is gehaald staat hij nu opnieuw in de verkoop voor de prijs van 550.000 euro.

Het liefdesnestje van Roy is tot in de puntjes af, prachtig ingericht én natuurlijk hartstikke schoon! Benieuwd naar de stijlvolle inrichting van Roy? Foto’s van zijn woning zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram