100%NL Magazine Roy Donders
Delen

Binnenkijken in het liefdesnestje van Roy Donders en zijn vriendin!

In deze super de luxe woning woont Roy Donders samen met zijn vriendin Michelle! Neem hier een kijkje!

Vriendin Michelle

Het leven van Roy Donders stond helemaal op zijn kop nadat hij zijn vlam tegen het lijf liep: de blonde schone Michelle. Na eerdere relaties met mannen heeft Roy zijn hart verloren aan een vrouw. Ook voor Roy zelf een verrassing.

Nadat hij zijn nieuwe relatie bekend maakte ontving Roy een hoop reacties, waar hij heel dankbaar voor is. ‘Echt geweldig, dat doet ons goed’, schreef hij destijds bij een romantische selfie.

Baby

Roy en Michelle zetten grote stappen in hun relatie, want naast het feit dat zij al gauw samen zijn gaan wonen, zijn zij ook ouders geworden van een dochter. Deze kleine meid luistert naar de naam Romi. Roy en Michelle zitten al weken op een wolk en zij delen regelmatig foto’s en video’s van hun kleine meisje.

Woning

Roy woont samen met Michelle, zijn dochter en zijn stiefdochter in een luxe woning in Tilburg. De woning stond in 2020 al op Funda, maar werd niet verkocht. Nu staat het huis opnieuw in de verkoop, maar nog steeds is er geen interesse.

Op Instagram deelt Roy regelmatig foto’s, waarop zijn woning te zien is. Zo deelde hij laatst een video van de babykamer en ook zijn woonkamer komt regelmatig in beeld. Roy houdt nog steeds van glitter and glamour, maar wat ons vooral opvalt, is dat hij van lichte kleuren houdt. In de hele woning zien wij beige, bruin en wit veel terugkomen. De groene stoel, gekleurde planten, kussens en de accessoires maken het sfeervol. Dat Roy een eigen stijl heeft, staat vast. Leuk om terug te zien!

Bekijk hier de woning.

Bron en Beeld: Instagram

Delen