Ruben Annink komt met nieuw album '13' en kondigt show aan!
Delen

Ruben Annink komt met nieuw album ’13’ en kondigt show aan!

Ruben Annink brengt op 8 april het nieuwe album 13 uit en komt met een show in het Patronaat!

Wie is Ruben Annink?

Hij begon als straatmuzikant, maar inmiddels is hij uitgegroeid tot een sympathieke en rebelse artiest die samen met zijn band door Nederland tourt. Daar speelt hij persoonlijke songs die voor iedereen herkenbaar zijn. Ruben ken je misschien van zijn singles ‘Een Op Het Leven’ en ‘Iemand’. Of je hebt hem gezien in het programma ‘De Beste Singer-Songwriter’ of ‘De Beste Zangers’. Hij heeft al aardig wat grote stappen in zijn carrière gemaakt. Ook nu komt hij met een fantastisch nieuw album een een show in Patronaat.

Album 13

”Elke tegenslag heeft geleid tot een nieuwe kans en daarom is 13 voor mij een symbolisch geluksgetal. Elk stukje ongeluk heeft mij ook weer geluk gebracht. Leef met de dag en geniet er optimaal van.” – Ruben Annink.  Op het album ’13’  zijn nummers terug te vinden over Ruben zijn gelukkige en ongelukkige momenten in het leven, wat hij heeft meegemaakt en waardoor hij de persoon is geworden die hij vandaag de dag is.

Show in Patronaat

Ruben Annink brengt op 8 april het nieuwe album 13 uit. De dag erna speelt de Haarlemse artiest een showcase in het Patronaat. Het wordt zijn grootste show tot nu toe en daarom is hij van plan om het groots aan te pakken. Ruben zal tijdens het optreden zowel oude hits als nieuwe nummers spelen. Bekijk hieronder de aankondigingsvideo.

Delen