100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

Uitbreiding voor Samantha Steenwijk: ‘Hoe trots kun je zijn!’

Al vanaf dat Samantha 4 jaar is, zit ze op een paard. Op haar zesde krijgt ze haar eerste les. Ook heeft Samantha zelf twee práchtige paarden. Op Instagram post ze een foto van deze beauty's.

Samantha is een echt paardenmeisje. Al vanaf haar vierde jaar zit zij op een paard en al vanaf haar zesde jaar kreeg ze les. De zangeres is tevens eigenaar van twee práchtige Friese paarden.

Trots

Op Instagram post Samantha een prachtige foto met haar twee beauty’s. Ze schrijft hoe trots ze is en heeft even een ‘besefmomentje’. Hierover schrijft Samantha: “Hoe trots kun je zijn?! Links onze drachtige merrie RITA (eind mei uitgerekend) en rechts mijn ‘once in a lifetime horse’ VOICE. Ik heb even een besefmomentje, nooit gedacht dat deze dromen uit zouden komen…

Benieuwd naar de deze schitterende paarden? Je checkt de foto hieronder:

https://www.instagram.com/p/CZwrHGHo_sV/?utm_medium=copy_link

Nieuwe aanwinst

De zangeres had Voice al voordat ze Rita kreeg. Afgelopen oktober is daar de prachtige Friese kroon merrie Rita bijgekomen. Naast dat Rita haar nieuwste aanwinst is, verwachten ze eind mei ook het eerste veulen die komt van Rita.

Val van paard

Ze rijdt vier dagen per week op Voice en daarnaast doet ze ook nog vrijheidsdressuur en natural horsemanship (dit houdt in dat er een natuurlijke band wordt opgebouwd tussen mens en paard.) Hoewel ze geniet van het paardrijden, is het ook flink mis gegaan. Begin juni is ze van haar paard gevallen en daar hield ze behoorlijk wat aan over. Op Instagram plaatste ze een foto waarop ze op een brancard zit. “Een dag waarvan je weet dat die gaat komen… Ik lag opeens keihard naast mijn paard.” Samantha houdt er een gekneusde stuit en onderrug en gescheurde enkelbanden aan over, maar het verandert haar passie voor paarden niet.

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk.

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Samantha en Daisy diepbedroefd: 'Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen'
Samantha en Daisy diepbedroefd: ‘Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk