100%NL Magazine Sarah van Soelen
Delen

Sarah van Soelen zoekt professionele hulp in Spanje voor media-aandacht

André Hazes en Sarah van Soelen zijn helemaal klaar met de media-aandacht. André is er ondertussen al aan gewend, maar Sarah heeft er wat meer moeite mee. Daarom is ze afgereisd naar Spanje om te leren omgaan met de mediastorm die op haar afkomt sinds haar relatie met André.

Afkickkliniek

Sarah stapte afgelopen week op het vliegtuig naar Spanje en dat ging niet onopgemerkt. Yvonne Coldeweijer, die zichzelf ook wel Alberta Verlinde noemt, zei dat Sarah onderweg was naar een afkickkliniek in Alicante waar ze voorheen ook zat voor haar cokeverslaving.

Juiste handvaten

Volgens de familie van Sarah is hier niets van waar. “Sarah is al twee jaar clean en dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat heel goed. Ze zit nu in Spanje op een plek waar mensen komen met een burn-out of als het gewoon allemaal even te veel is. Sarah zit daar om even op adem te komen en om middels therapie de juiste handvaten te krijgen om met alle aandacht om te gaan,” aldus de familie.

Lelijke berichten

“Ze zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren.” Sarah zal twee weken in de kliniek verblijven.

 

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes