100%NL Magazine Sarah van Soelen
Delen

FOTO: Zó zag Sarah van Soelen er vroeger uit!

Sarah van Soelen, wie kent haar niet? Inmiddels is Sarah zó bekend dat ze ook wel een BN'er genoemd kan worden. Benieuwd hoe Sarah er vroeger uit zag? Dat zie je hier.

Sarah van Soelen en André Hazes

Vanaf het moment dat André Hazes zijn statement over de breuk met Monique naar buiten bracht, zette hij ook gelijk Sarah van Soelen in de spotlight. ‘Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit’, schreef André.

Kort nadat André bekend maakte een sterke klik met Sarah te hebben, werden André en Sarah een stel. Vele tripjes en vakanties samen weg volgde en er werden zelfs speciale tattoos gezet.

Sinds oktober 2021 is het stil rondom André en Sarah. De twee hebben duidelijk even tijd voor zichzelf nodig en hebben -zo schijnt- een pauze ingelast. André houdt zich volkomen stil op social media en op de Instagram van Sarah zien we ze ook niet meer samen.

Vroeger

Maar hoe zag Sarah er vroeger eigenlijk uit? Als we flink terug scrollen op haar Instagrampagina zien we foto’s van vroeger. Sarah was toen ook al zo mooi!

Ook zien we dat Sarah verschillende haarstijlen heeft geprobeerd. Vandaag de dag kennen we haar met blonde haren, maar vroeger had Sarah een donkere coupe. Ook dat stond haar prachtig. Je ziet de foto’s hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen

Delen