100%NL Magazine Saul
Zie ook:
Delen

Saul en Amy Rose uit Winter vol Liefde verloofd én in verwachting van eerste kindje

De twee zijn nog maar een paar maanden samen, maar zij merken allebei dat het wel goed zit. Wat een prachtig nieuws is dit zeg.

Winter vol Liefde

Het programma waar iedereen al avonden voor thuisblijft en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gaan opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er alweer bijna op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland is weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Saul en Amy Rose

Vanaf het eerste moment zagen de kijkers dat het goed zat tussen Saul en Amy Rose. Saul twijfelde nog of hij verder moest gaan met zijn ex, Raffaella, maar hij bleek toch zijn hart te hebben verloren aan de 20-jarige Amy Rose. De twee zijn smoorverliefd.

Verloofd én in verwachting

Het programma is zo’n 10 maanden geleden opgenomen en dat betekent dat Saul en Amy Rose er geen gras over laten groeien, want de twee zijn verloofd en in verwachting.

In het programma vertelde Saul over zijn sterke kinderwens en Amy Rose over het feit dat zij op jonge leeftijd moeder wilde worden. In de gemeente waar Amy Rose tot voor kort woonde, heeft iedereen het erover dat zij nu zwanger is en dat Saul op zijn knieën is gegaan. Amy Rose woont zelf al een tijdje in Zwitserland. Dit meldt story.

Volgens een bron uit de gemeente is Amy Rose’s moeder razend enthousiast. ‘Op een half uur van het dorp waar Saul woont heeft ze een baan gevonden. Amy Rose’s moeder, die hier een kapsalon runt, is dolblij dat haar dochter de liefde van haar leven heeft gevonden.’ 

Bron en Beeld: Story

Delen