100%NL Magazine Sanne Vogel
Zie ook:
Delen

Zó gaat het nu met de schattige tweeling van Sanne Vogel

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Sanne Vogel en haar vriend Melchior trotse ouders werden van een schattige tweeling.

Zwanger

In juli 2019 maakte Sanne Vogel en haar vriend Melchior het geweldige nieuws bekend dat ze in verwachting waren. En niet van één, maar van twee kindjes!

Bij een liefdevolle foto schreef Sanne toen: ‘We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven… We zijn onwaarschijnlijk gelukkig, maar we vinden het natuurlijk ook onwijs spannend. Ik ben 13 weken zwanger. We verwachten niet één, maar twee kindjes! (…) We zijn ontzettend dankbaar en blij en we wensen met heel ons hart dat deze twee kleine mensjes gezond op de wereld zullen komen.’

Tweeling Loewy en Bella

Net voor de jaarwisseling, op 28 december 2019, was het zover: de tweeling van Sanne en Melchior werd geboren. Ze werden toen ouders van een prachtige zoon genaamd Loewy en een dochter Bella.

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en groeien Loewy en Bella als kool. De twee zijn echt te schattig met allebei een kop vol krullen.

Afgelopen zomer nam de tweeling afscheid van de Babygroep en mochten ze wennen bij de Peutergroep. Sanne schreef daarover: ‘Het is een onbeschrijfelijk gevoel van liefde wat ik voel bij elke stap die ze in hun ontwikkeling maken. Een gevoel dat zelfs de ravage die ze van ons huis maken doet verbleken. Ik zal niet zeggen dat het een ‘eitje’ is in de tropenjaren met een tweeling, maar mooi is het wel.’

Wij zetten de leukste foto’s van Loewy en Belle voor je op een rijtje. Kijk en smelt weg! 😉

Bron en Beeld: Instagram Sanne Vogel

Delen

Meer over Sanne Vogel

Sanne Vogel opnieuw geopereerd: 'Ik voel me goed en ik ben dankbaar'
Sanne Vogel opnieuw geopereerd: ‘Ik voel me goed en ik ben dankbaar’
Tweeling Sanne Vogel schattiger dan ooit in Buurman en Buurman outfit
Tweeling Sanne Vogel schattiger dan ooit in Buurman en Buurman outfit
Lees alle artikelen over Sanne Vogel