100%NL Magazine Wendy en Sem
Zie ook:
Delen

Sem van Dijk over groot verlies: ‘Het leven is zo oneerlijk soms…’

Sem heeft in een korte periode meerdere vrienden verloren. Hij heeft nu speciaal voor één van die vrienden een nummer geschreven. Wat mooi...

Sem van Dijk

Sem van Dijk is de 21 jaar oude zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Wendy en Xander zijn al jaren uit elkaar, maar zij hebben nog altijd goed contact met elkaar.

Sem gaat zijn vader achterna, want hij maakt ook muziek. Op 21-jarige leeftijd heeft hij al een hele groep fans opgebouwd en hier zijn Wendy en Xander natuurlijk ongelooflijk trots op.

Groot verlies

Door de jaren heen heeft Sem al meerdere vrienden verloren en dat is natuurlijk verschrikkelijk om mee te moeten maken. Voor één van zijn vrienden heeft hij een nummer geschreven. Op Instagram deelt hij wat beelden met zijn vriend en hij schrijft er een hele emotionele tekst bij.

‘Mede voor jou dit nummer gemaakt. 3 vrienden verloren in 2 jaar. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jullie denk. Geen minuut. Het leven is zo oneerlijk soms…. Was iedereen maar gewoon lief tegen elkaar, geen oorlog geen ruzie gewoon peace. Voor alle boys post ik een video. Deze is in het speciaal voor jou Daan. Ik weet hoe erg je me muziek supporte. Van samen al mn nummers luisteren in de auto naar dansen op een festi. Facktap shit allemaal. Loveyou. Nummer nu online in mn bio. Hoop dat mensen hier een klein beetje steun aan kunnen hebben’, aldus Sem. Echt verschrikkelijk, maar zo mooi dat Sem dit heeft gemaakt…

Bron en Beeld: Instagram Sem van Dijk

Delen

Meer over Sem van Dijk

Sem van Dijk vertelt in emotioneel interview over zieke zusje: 'Ben het liefst bij haar'
Sem van Dijk vertelt in emotioneel interview over zieke zusje: ‘Ben het liefst bij haar’
Moeders Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk in tranen tijdens bijzonder moment
Moeders Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk in tranen tijdens bijzonder moment
Lees alle artikelen over Sem van Dijk