ZIEN: Wendy van Dijk lovend over ex-partner Xander de Buisonjé en zoon
Zie ook:
Delen

ZIEN: Wendy van Dijk lovend over ex-partner Xander de Buisonjé en zoon

Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zijn al jaren geen partners meer, maar de twee praten nog altijd lovend over elkaar en zij kunnen nog steeds goed met elkaar opschieten. Dit keer deelt Wendy weer een trots momentje.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is naast haar drukke tv-baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen! Met haar ex Xander de Buisonjé heeft ze zoon Sem van 20 jaar en met haar huidige partner Erland Galjaard heeft ze een 13-jarige dochter genaamd Lizzy.

Uit een eerder huwelijk heeft Erland nog twee dochters: Elena en Charlotte. Het gezin viert jaarlijks samen vakantie op een zonnige plek. Op Instagram deelde Wendy een tijd geleden een dierbare foto, van het hele gezin bij elkaar. Wat een mooi gezin hebben Erland en Wendy zo samen!

Hou me vast!

Xander de Buisonjé bracht jaren geleden met Volumia het nummer ‘Hou me vast’ uit. Een hele grote hit die hij samen met zijn zoon Sem nu in een nieuw jasje heeft gestoken. Volgens Xander was dit het idee van Sem. Hij heeft een rap toegevoegd aan de bestaande tekst. Naast het feit dat Xander ongelooflijk trots is op zijn zoon, is ook zijn ex Wendy trots op allebei. ‘Hou me vast. Hoe lief is dit? Vader & zoon’, schrijft Wendy onder de video, waarop Xander en Sem het nummer zingen/rappen. Wij snappen dat zij trots is. Prachtig om te zien en te horen dit.

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk.

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Zo gaat het nu met de zieke dochter van Wendy van Dijk en Erland Galjaard
Zo gaat het nu met de zieke dochter van Wendy van Dijk en Erland Galjaard
Opgeluchte Wendy van Dijk over zieke dochter: 'Het grote gevaar is geweken'
Opgeluchte Wendy van Dijk over zieke dochter: ‘Het grote gevaar is geweken’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk