100%NL Magazine Shanice van de Sanden
Zie ook:
Delen

Shanice van de Sanden deelt eerste foto van pasgeboren baby én babynaam

Shanice zit al dagen op een wolk, want zij is voor het eerst moeder geworden. Vandaag deelt zij de eerste foto én prachtige babynaam.

Shanice van de Sanden

Ze is snel als de wind en vastberaden als geen ander – Shanice van de Sanden, de flitsende ster van de Oranje Leeuwinnen! Haar bliksemsnelle acties en onvoorspelbare moves maken haar een geduchte tegenstander en een absolute aanwinst voor het Nederlands vrouwenelftal. Ook speelt Shanice voor de club Liverpool.

Shanice is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Tatjana. De twee maakten eerder dit jaar bekend voor het eerst moeder te worden. ‘We kunnen niet wachten om je te ontmoeten mijn kleine bébé, we houden nu al zoveel van je’, schreef Shanice onder een prachtige foto met haar vriendin.

Babynaam en eerste foto

Shanice maakte onlangs bekend dat zij voor het eerst moeder is geworden van een meisje. Shanice en Tatjana zitten al dagen op een wolk. Vandaag deelt Shanice de eerste foto’s met haar pasgeboren meisje én zij deelt de babynaam. ‘Haló Blu van de Sanden. MY WORLD! 21.11.2023′, schrijft een apetrotse Shanice erbij. Wat een geluk en wat een mooie naam. 

Bron en Beeld: Instagram Shanice van de Sanden

Delen

Meer over Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden deelt speciaal moeder-dochter momentje
Shanice van de Sanden deelt speciaal moeder-dochter momentje
CUTE: Shanice van de Sanden straalt als kersverse moeder tijdens uitje met dochter
CUTE: Shanice van de Sanden straalt als kersverse moeder tijdens uitje met dochter
Lees alle artikelen over Shanice van de Sanden