100%NL Magazine Shanice van de Sanden
Zie ook:
Delen

CUTE: Shanice van de Sanden straalt als kersverse moeder tijdens uitje met dochter

In een hartverwarmend moment deelt voetbalster Shanice van der Sanden op haar Instagram-kanaal een prachtige foto van haar uitje met haar pasgeboren dochter, die liefdevol in een draagzak rust. De kersverse moeder straalt van geluk en lijkt volop te genieten van het moederschap.

Shanice van der Sanden

De voetbalster van de Oranje Leeuwinnen, bekend om haar indrukwekkende prestaties op het veld, lijkt nu een nieuw hoogtepunt in haar leven te ervaren. Het nieuws van de geboorte van haar dochter werd met veel vreugde ontvangen door fans en collega’s, en de recente foto bevestigt dat Shanice volop geniet van haar nieuwe rol als moeder.

Glimp van dochter

Shanice, die onlangs moeder is geworden samen met haar vriendin, deelt de intieme glimp van haar nieuwe leven als ouder met haar talloze volgers op sociale media. Op de foto is te zien hoe ze zelfverzekerd en trots over straat loopt, met haar dochtertje veilig en comfortabel dicht tegen haar aan. Haar fans kijken ongetwijfeld uit naar meer glimpen van haar avonturen als moeder, terwijl ze haar dochtertje meeneemt op ontdekkingsreis door het leven. ‘Out with my babygirl’, schrijft ze bij de foto. Cute!

Bron en Beeld: Instagram Shanice van de Sanden

Delen

Meer over Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden deelt speciaal moeder-dochter momentje
Shanice van de Sanden deelt speciaal moeder-dochter momentje
Shanice van de Sanden deelt trots en bijzonder moedermomentje
Shanice van de Sanden deelt trots en bijzonder moedermomentje
Lees alle artikelen over Shanice van de Sanden