100%NL Magazine Shelley Vol
Zie ook:
Delen

Shelley en vriend apetrots op deze mijlpaal!

Op Instagram deelt Shelley Vol een stralende foto van zichzelf en haar vriend, terwijl ze een bijzondere mijlpaal vieren.

Shelley Vol

Drie zussen die in 2007 meededen aan het Junior Eurovisiesongfestival en in 2014 aan The Voice of Holland: Lisa, Amy en Shelley. Beter bekend als OG3NE. De meiden hebben ongelooflijk veel optredens op hun naam staan. In 2017 vertegenwoordigde de drie zussen ons land tijdens het Eurovisiesongfestival in Oekraïne en daar wisten zij met het nummer ‘Lights and Shadows’ de elfde plek te halen. Het nummer was een ode aan hun ernstig zieke moeder, die in datzelfde jaar overleed aan de gevolgen van botkanker.

Één van de zussen is de bloedmooie Shelley. Shelley lijkt sprekend op haar moeder met haar donkere ogen en donker haar. Keer op keer weet ze haar volgers te verbluffen met een waanzinnige look. Zoals een paar weken geleden, toen we echt even twee keer moesten kijken of dit wel echt Shelley was. De zangeres is op deze foto haast onherkenbaar!

Geweldige mijlpaal

Alweer een hele tijd is Shelley dolgelukkig met haar vriend Rory. Twee jaar geleden namen Shelley en Rory de volgende stap in hun relatie, ze besloten namelijk om te gaan samenwonen! De afgelopen week vierden Shelley en Rory dat ze alweer 7 jaar samen zijn.

‘7 years and still counting..’

Wat een prachtige foto van een prachtig stel. De liefde spat van het scherm!

Bron en Beeld: Instagram Shelley Vol

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
Lees alle artikelen over OG3NE