Shirma Rouse deelt ongelofelijke voor- en nafoto van transformatie!
Delen

Shirma Rouse deelt ongelofelijke voor- en nafoto van transformatie!

Sinds juni 2019 is Shirma Rouse begonnen aan haar ‘afval reis’. Sindsdien is ze maar liefst 50 kilo afgevallen en deelt ze het resultaat op haar Instagram.

Shirma was de afgelopen weken nogal vaak in het nieuws na de belachelijk haatcolumn van Herman Brusselmans in tijdschrift Nieuwe Revu. Shirma besloot niet bij de pakken neer te zitten en kreeg bovendien ontzettend veel steun uit alle hoeken. Ook heeft ze een hoop nieuwe volgers vergaard en besloot ze gisteravond een post te wijden aan haar nieuwe fans.

“Wow 35.000 volgers! Welkom nieuwe volgers! Zo leuk!! Ik deel mijn day to day life en passies met jullie! Van mijn werk Zingen!! Tot dieet en koken! Effe een update! Juni 2019 begonnen aan mijn afval reis! Nog even te gaan maar ben goed op weg!! Bedankt @alizonne dieet! Ben super blij met jullie!”

Shirma ziet er echt fantastisch uit! Ze krijgt ook enorm veel steun van BN’ers. Jim Bakkum schrijft bijvoorbeeld onder de foto: ‘Echt zo trots op jouw doorzettingsvermogen. Besef even hoe knap dit is..’.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen