100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!

Voor alle fans van Simon Keizer is het jaar wel héél goed begonnen. De zanger komt namelijk met geweldig nieuws!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Simon Keizer

Al vanaf jongs af aan wist Simon Keizer het al: ik wil zanger worden. Die droom is dan ook zeker in vervulling gegaan, want Simon is inmiddels een van de meest herkenbare stemmen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij werd bekend als de ene helft van het immens populaire muzikale duo Nick & Simon. Nummers zoals ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n Hand’ en ‘Lippen op de Mijne’ weten we allemaal mee te zingen.

Nieuw hoofdstuk

Helaas voor alle fans kwam er aan het hoofdstuk Nick & Simon het afgelopen jaar een einde. Na een reeks afscheidsconcerten in Ahoy scheidden de wegen van Nick en Simon. Gisteren stond Nick Schilder nog stil bij deze mooie periode. Hij schreef dat hij heel dankbaar is geweest voor de 17 jaar waarbij hij dag en nacht met Simon heeft mogen samenwerken.

Geweldig nieuws

Sinds het einde van Nick & Simon heeft Simon zich een tijdje op de achtergrond en uit de media gehouden. Het lijkt er op dat het jaar 2024 daar verandering in gaat brengen. Een blik op zijn Instagrampagina leert dat hij dit jaar start met een hele schone en nieuwe lei.

In een nieuwe reel laat Simon weten wat zijn goede voornemens voor 2024 zijn: fitter worden, gestructureerder worden én…nieuwe muziek releasen. Vooral zijn laatste goede voornemen zorgt voor een hoop positieve en blije reacties. ‘De laatste is een hele mooie waar jij vele mensen blij mee gaat maken!’, schrijft iemand onder de video. Ook laten de fans weten het nu al niet te kunnen afwachten totdat Simon met nieuwe muziek komt. ‘Benieuwd naar je muziek!’, schrijft iemand.

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
Nieuwe uitdaging voor Simon Keizer: 'Nog niet eerder gedaan'
Nieuwe uitdaging voor Simon Keizer: ‘Nog niet eerder gedaan’
Lees alle artikelen over Simon Keizer