100%NL Magazine Simon Keizer

Simon Keizer

Carrière

Simon Keizer (16 mei 1984) is bekend als Nederlands zanger van het duo Nick & Simon. Ze schreven samen nummers sinds 2002 voor en met Jan Smit. Met hem en Kees Tol vormden ze samen het Magical Trio, dat ieder jaar optrad met kermis in Volendam. Na niet door de voorrondes te komen met Idols deed Keizer mee met De beste zangers van Nederland en won hierbij wel. Samen met Nick Schilder zat hij vanaf 2010 in de jury van The Voice of Holland  en The Voice Kids. Keizer was te zien in meerdere programma’s als De Zomer voorbij en Talenten Zonder Centen. Keizer heeft tegenwoordig het programma De 3 sterren camping samen met de andere helft van zijn duo Nick Schilder en Kees Tol. Met deze zelfde groep maakten ze de documentaires over ABBA en Simon & Garfunkel die beide werden genomineerd voor de Gouden Televisier-Ring.  

Solo

Al een tijdje deden de geruchten de ronde dat Nick en Simon voor een solocarrière zouden gaan. Deze geruchten werden begin deze maand bevestigd door hun management. Ondanks dat zij op muzikaal gebied stoppen, blijven zij nog wel samenwerken op bijvoorbeeld tv. ‘dus er komt ook geen vechtscheiding over Kees Tol. Maar is er straks wel meer tijd voor persoonlijke creativiteit en solo-ambities’, schrijven zij. Gelukkig geen definitief afscheid dus.

Gezin van Simon en Annemarie Keizer

Annemarie Keizer en Simon zijn in april 2021 getrouwd. Er is een hoop gebeurd in tien jaar tijd! Op 21 december 2021 werden Simon en Annemarie voor de tweede keer ouders. Hun prachtige zoon Joa zag toen het levenslicht. Joa is het tweede kindje voor Simon en Annemarie, zij hadden al dochter Kiki. Kiki is inmiddels alweer 4 jaar oud, gaat al een tijdje naar school en is nu dus grote zus!

De komst van een nieuwe baby blijft een bijzondere en speciale gebeurtenis. Veel gezinnen laten daarom dan ook vaak foto’s maken van het kersverse geluk. Zo ook de familie Keizer! De allereerste foto van het complete gezin – inclusief hondje Bobbi- zie je hier.