100pmagazine_ellen_naomi

SMELT: Dochters Naomi van As en Ellen Hoog zijn nu al besties!

Zo te zien kunnen de dametjes het goed met elkaar vinden!

Zo moeder zo dochter

De dochters van hockeysters Ellen Hoog en Naomi van As zijn net als hun moeders voorbestemd om vriendinnen te worden! Via Instagram deelde Naomi van As een te lieve foto van de twee schatjes waarin ze elkaar knuffelen. De twee zijn nu al besties for life!

Kleine Kae

Kae is het dochtertje van oud-hockeyster Naomi van As en schaatser Sven Kramer. Ze is inmiddels alweer 3 jaar oud. Naomi post geregeld schattige foto’s van het vrolijke meisje. Wij (en stiekem de rest van Nederland) kunnen geen genoeg krijgen van de foto’s van Kae. Kae steelt alle harten! De dochter van Naomi van As en Sven Kramer is heel fotogeniek en gaat graag op de foto. Hier zie je een paar te leuke foto’s van Kae, samen met papa Sven en mama Naomi!

Dochter Bowie

Ellen Hoog en Kelvin zijn de trotse ouders van dochter Bowie. Bowie lijkt overigens precies op haar moeder. Ellen deelt regelmatig foto’s van haar dochter. Een echte hartendief! Ook wordt de liefde voor hockey Bowie nu al met de paplepel ingegoten. Op Instagram poste mama Ellen een hilarische video van haar kleine meid. Benieuwd naar de leuke video? Je ziet het hier.

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As en Ellen Hoog