100%NL Magazine Maan Goldband
Zie ook:
Delen

VIDEO: Smoorverliefde Maan danst speels voor haar Karel

In augustus werd bekend dat Maan opnieuw verliefd is, ze heeft haar hart verloren aan Karel Gerlach.

Maan

Nadat haar relatie met DJ Tony Junior op de klippen liep, liet Maan de mannen voor een tijdje links liggen. Tony en Maan waren zo’n 2,5 jaar samen toen ze naar buiten brachten dat het stel uit elkaar was. Aan tijdschrift Viva liet Tony destijds weten: ‘We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is.’

Gelukkig voor Maan heeft Cupido opnieuw raak geschoten en heeft ze nu haar hart verloren aan Karl Gerlach. Karl is zelf ook geen onbekende in de muziekwereld, hij is namelijk één van de drie zangers van de immens populaire band Goldband. ‘Ik ben verliefd’, liet Karel een tijdje geleden weten aan ANP.

Goldband

Maan en Karel kenden elkaar al langer, maar nooit eerder sloeg de vonk over. Tot het afgelopen jaar. Maan kwam op het idee om samen een nummer op te nemen met Goldband. Eenmaal de studio ingedoken leerden Maan en Karel elkaar nóg beter kennen en werden ze verliefd.

Vorige week brachten ze hun eerste gezamenlijke nummer uit: ‘Stiekem’.

Maan danst voor Karel

Het nummer ‘Stiekem’ is een regelrechte hit en wordt inmiddels overal gedraaid. Goldband en Maan brachten het nummer ‘Stiekem’ live ten gehore bij Radio 538. Tijdens het nummer gaan ze natuurlijk helemaal op in de muziek en er werd zelfs even gedanst!

Wie goed naar de video kijkt ziet dat Maan en Karel stiekem verliefde blikken uitdelen. Ook danst Maan speels voor haar nieuwe geliefde. Je ziet de zangeres stralen en het is dan ook overduidelijk dat ze hoteldebotel is. Mooi om te zien!

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws

Delen