100%NL Magazine Drielingmoeder Tatiana
Delen

Drielingmoeder Tatiana over mogelijk nieuwe liefde: ‘Ik ga niet voor de eerste de beste’

Drielingmoeder Tatiana laat in een interview met LINDA weten hoe het nu met haar gezin gaat én of er een mogelijk nieuwe liefde in haar leven is.

Drielingmoeder Tatiana

Tijdens het populaire programma ‘Meer dan Verwacht’ werd de alleenstaande moeder Tatiana van de drieling één van de publiekslievelingen. De drieling Hope, Faith en Charity worden opgevoed door hun alleenstaande moeder Tatiana, en dat gaat zoals verwacht niet zonder slag of stoot. Toch weet Tatiana altijd het hoofd koel te houden, nuchter te blijven en ten allen tijden doorzetten. De kijkers van het programma werden dan ook binnen no-time dol op Tatiana en haar kalme karakter.

Mogelijk nieuwe liefde

Tijdens een interview met LINDA is Tatiana openhartig over hoe het nu met haar en haar drie dochters gaat én of er mogelijk een nieuwe liefde in het spel is. Een paar weken geleden liet Tatiana nog via Instagram weten dat ze door een heftige periode heen ging, waarbij de stress haar teveel werd. Hoe het nu met haar gaat? Tatiana: ‘Het gaat goed met ons, hoewel we nu in een heftige periode zitten. Ze willen alle drie niet meer slapen en willen het alle drie op een andere manier. De één ziet een middagdutje nog wel zitten, de ander niet, dat idee. Ik twijfel of ik nu toch drie aparte peuterbedjes moet kopen. Ik krijg gelukkig hulp van lieve mensen uit mijn omgeving, want de structuur is hier ver te zoeken.’

Op de vraag aan Tatiana of ze inmiddels ook al DM’s van single mannen heeft binnen gekregen antwoordt ze: ‘Haha nee, ik heb misschien vier DM’s van mannen gehad, maar dat was niks. Eén procent van mijn volgers is man, ik deel vooral vrouwen- en kinderdingen. Ik denk dat ik er sinds kort wel wat meer voor open sta, een nieuwe man, maar ik ga niet voor de eerste de beste. Ik denk ook niet dat je ‘m via internet vindt, maar dat je ‘m tegen het lijf moet lopen. Daar ben ik misschien wat ouderwets in.’

Wij gunnen Tatiana in ieder geval een ontzettende, leuke, nieuwe liefde. Die Tatiana én haar drie dochters helemaal omarmt in het leven.

 

Bron: LINDA, Beeld: Instagram

Delen