100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

Te gekke carrièreswitch voor Jim Bakkum: ‘Heel veel zin in!’

Jim speelt al jaren in musicals en zij zingt regelmatig, maar toch slaat hij nu weer een andere weg in. Wij weten zeker dat het een succes wordt.

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid! Samen met zijn vrouw Bettina en hun drie kinderen, vormt hij een prachtig gezin.

Carrièreswitch

Jim staat nog regelmatig in het theater en hij zingt zo nu en dan nog de sterren van de hemel. Toch slaat hij nu weer een andere weg in, want hij is vanaf begin volgend jaar te zien op het toneel. Onder een geweldige foto deelt hij dit nieuws. ‘Héél erg leuk dat ik vandaag mag aankondigen dat ik vanaf januari 2024 twee maanden te zien ben in mijn eerste (!) toneelstuk bij het fantastische @TheaterOostpool. In november beginnen we met repeteren, heel veel zin in!’, vertelt hij.

Het toneelstuk zal grappig, maar gelijk ook emotioneel worden. ‘Wanneer de hypersuccesvolle voetbalcoach Mario (Jim Bakkum) te horen krijgt dat hij nog maar een jaar te leven heeft, stort zijn wereld in. Hij besluit zijn laatste dagen te besteden aan een ultiem cadeau waar zijn miljoenen fans écht iets aan hebben: een theatershow over zijn eigen leven.’ Wij kunnen niet wachten, maar weten zeker dat het een succes wordt!

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum