100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jim Bakkum deelt foto’s van gezinsgeluk in Disneyland Parijs

Jim en Bettina hebben hun drie kinderen een paar onvergetelijke dagen laten beleven in het magische Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs

Voor Jim Bakkum en Bettina begon de zomervakantie van de kinderen in het magische Disneyland Parijs. Het stel deelden op de heenweg wat irritaties in hun Instagramstory’s. Zo plaatste Jim iets over een lange rij naar “de smerigste toilet ooit’ en deelde Bettina iets over de zogenoemde zwarte zaterdag. ‘Was nog niet zo zwart die zaterdag, bij vlagen donkergrijs. De kleur in de auto zal ik jullie besparen’, schreef zij bij een foto in de auto. Eenmaal aangekomen op het park, waren alle irritaties snel vergeten en werd het een onvergetelijk weekend voor zowel vader en moeder als de drie kinderen.

Speciaal

Voor Jim en zijn gezin is het niet de eerste keer dat zij in het grote, spectaculaire park in Parijs zijn geweest. Voor hun jongste dochter Molly overigens wel. Op Instagram deelt hij wat foto’s met daarbij: ‘5 jaar geleden stonden hier nog twee kinderen voor dit magische kasteel. Nu staan er 3. Wat hebben we een lekker weekend gehad. Nog even en dan hoppa, de karavaan weer naar huis! Onvergetelijk!’.

Genieten

Niet alleen de kinderen werden enthousiast van de attracties, het park en de grote Disney figuren. Ook Jim en Bettina genoten van wat zij daar zagen en van hoe blij de kinderen er waren. ‘Wat een mooie momenten hebben jullie gemaakt en belegd mooi gezin een voorbeeld voor velen’, reageert een volger van Jim onder de reeks foto’s. ‘Ooooh wat een mooie foto!!!’, schrijft een ander. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn..

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: 'Baby'tje geboren...'
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: ‘Baby’tje geboren…’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum