100%NL Magazine Jennifer Ewbank
Zie ook:
Delen

Opnieuw een grote tegenslag voor Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank krijgt opnieuw te maken een grote tegenslag. Haar vader heeft vorige week een infarct gehad.

Dochtertje naar het ziekenhuis

Een paar weken geleden moest Jennifer nog met loeiende sirenes naar het ziekenhuis toen haar dochter tegen het hoofd werd getrapt door een paard. Ze liep hierbij een breuk op haar hoofd op en is nog steeds aan het revalideren. Twee weken geleden mocht ze voor het eerst weer naar school. Het gaat gelukkig steeds beter met Emily, maar vorige week sloeg het noodlot weer toe: de vader van Jennifer kreeg een infarct.

Infarct

Volgens Jennifer komt alles deze week even tegelijk en hoopt ze vanaf nu alleen nog maar op positief nieuws. “Ons opperhoofd van de familie heeft afgelopen week een infarct gehad. Toen ik 14 was kreeg hij zijn eerste beroerte, waarna er nog 4 volgde. Gelukkig was het dit keer een relatief licht infarct en kon hij na 3 dagen weer praten. Toch daarin positief dus!”, schrijft Jennifer bij een reeks foto’s van haar vader.

Goed nieuws

Het gaat gelukkig weer iets beter met haar vader die gister weer mee kon naar het strand. Maar het was wel even schrikken! Hopelijk gaat het weer beter met hem en komt ook Emily er weer helemaal bovenop.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jennifer Ewbank

Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: 'Het huis is hiermee ook wel echt vol'
Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: ‘Het huis is hiermee ook wel echt vol’
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Lees alle artikelen over Jennifer Ewbank