100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

ZIEN: Thijs en Igone genieten van huwelijksreis

Ze stapten in oktober 2019 in het huwelijksbootje, maar nu is het dan echt zover: Thijs en Igone genieten van een huwelijksreis!

Huwelijksreis

‘Finally on our Honeymoon…’, schrijft Igone bij dromerige vakantiefoto’s. Samen met haar man Thijs Römer is ze aan het genieten van een vakantie. En niet zomaar een vakantie, maar hun huwelijksreis! Wat in een goed vat zit verzuurd niet zullen we maar zeggen!

Dankzij de uitbraak van het coronavirus liet de huwelijksreis nog even op zich wachten, maar nu er steeds meer mogelijk is hebben Thijs en Igone hun koffers gepakt en zijn ze vertrokken. Waar ze precies zijn is onbekend, maar het ziet er in ieder geval fantastisch uit!

Samengesteld gezin

Hoewel de twee dolgelukkig zijn samen, zit er geen gezinsuitbreiding in voor het stel. Aan LINDA vertelde Igone destijds: ‘Het feit is dat we allebei een kind hebben uit een ander huwelijk. Die twee kunnen het zo magisch goed met elkaar vinden, en we hebben het met z’n vieren zo goed, het is zó compleet. Als wij dan met z’n tweeën nog een kindje krijgen, gaan die andere twee kinderen in en uit, zoals dat gaat met gescheiden ouders, terwijl wij dan met z’n drieën altijd bij elkaar zouden zijn. En dát willen we niet. Het is nu goed zo.’

Thijs was eerder getrouwd met Katja Schuurman. Katja is inmiddels ook weer gelukkig in de liefde, samen met haar man Freek heeft zij nu een dochter Coco. Thijs, Igone, Katja en Freek kunnen het onderling ontzettend goed met elkaar vinden. Zo vierden ze samen de 1e verjaardag van de kleine Coco. Tijdens die verjaardag werd er een superleuke foto gemaakt waar ontzettend veel reacties op kwamen. Die bewuste foto zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Igone de Jongh, LINDA

Delen