100%NL Magazine Timor Steffens
Zie ook:
Delen

Timor Steffens showt nieuwe liefde op romantische foto!

Timor Steffens maakt vandaag zijn relatie insta-official met een zwoele foto samen met zijn nieuwe liefde!

Timor Steffens

Timor Steffens is nog maar 34 jaar oud maar heeft nu al een glansrijke carrière waar menig danser jaloers op is. In 2008 leerde Nederland kennis maken met Timor, hij deed toen mee aan So You Think You Can Dance. Hoewel Timor er niet met de winst vandoor wist te gaan, vertrok hij na de opnames wel naar Amerika.

Ook in Amerika werd het danstalent van Timor ontdekt en zo bouwde hij een indrukwekkend CV op. Zo danste hij tijdens shows van Christina Aguilera, Madonna, Beyoncè, Chris Brown en Michael Jackson.

Madonna

Nadat Timor een intensieve samenwerking aan ging met Madonna kwam al snel de geruchtenmolen op gang. Zo zouden de twee meer zijn dan collega’s en werd er zelfs gesproken van een relatie. Toch heeft Timor zich nooit uitgesproken over de relatie. Aan RTL Boulevard vertelde hij destijds: ‘ls je zo nauw samenwerkt met zulke bekende mensen als Madonna dan is het onvermijdelijk dat je lief en leed met elkaar deelt, of dat je in aanraking komt met hun kinderen. De vriendschappen die ik met bepaalde artiesten heb opgebouwd, zijn me heel erg dierbaar. Ik zou wel gek zijn om die op te geven voor één mooie uitspraak.’

Een paar jaar geleden vond Timor de liefde bij de mooie Zoey Ivory, voormalig Miss Nederland. Helaas liet het stel in 2021 weten na een relatie van drie jaar uit elkaar te gaan.

Nieuwe liefde!

Gelukkig voor Timor is hij opnieuw verliefd! Vandaag maakt hij zijn relatie insta-official en zet hij zijn jarige vriendin in het zonnetje. Het is de mooie Saskia Koelewijn die het hart van Timor heeft weten te veroveren. ‘Happy Bday my love’, schrijft de verliefde Timor bij de foto’s.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Timor Steffens, RTL Boulevard

Delen

Meer over Timor Steffens

Timor Steffens en Zoey Ivory delen zeldzame foto's samen!
Timor Steffens en Zoey Ivory delen zeldzame foto’s samen!
Lees alle artikelen over Timor Steffens