100%NL Magazine Tjitske Reidinga
Zie ook:
Delen

Tjitske Reidinga verliest heel dierbaar persoon: ‘Bedankt voor alle lieve en hartverwarmende reacties’

Actrice Tjitske Reidinga is een heel dierbaar persoon verloren in haar leven: haar vader is overleden. Dit maakte ze het afgelopen weekend bekend.

Tjitske Reidinga

Tjitske Reidinga is een veelzijdige actrice die zowel op het scherm als op het toneel schittert. Ze is vooral bekend van haar iconische rol als ‘Claire van Kampen’ in de populaire televisieserie ‘Gooische Vrouwen’. Het maakt niet uit welke rol Tjitske moet spelen, dankzij haar grote talenten past ze zich moeiteloos aan.

Op Instagram is Tjitske ook heel erg geliefd, en dan met name om haar humor. Want humor: dat heeft Tjitske zeker! We houden er van.

Verlies

In plaats van een ludieke post op Instagram deelde Tjitske het afgelopen weekend juist een hele verdrietige post. Haar geliefde vader is overleden.

‘Mijn lieve ,geweldige vader is er niet meer .Bedankt voor alle lieve en hartverwarmend reacties op mijn podcast.’

Tjitske post bij het bericht ook een hartverwarmende video van haar dansende vader. En wat zien we: Tjitske lijkt als twee druppels water op haar vader! De volgers van Tjitske zien de gelijkenissen ook. ‘Wat een prachtige vader, en wat lijk je op hem!’, schrijft iemand onder de video.

Wij wensen Tjitske heel veel sterkte toe met dit verlies.

Bron en Beeld: Tjitske Reidinga

Delen

Meer over Tjitske Reidinga

Tjitske Reidinga: 'Ik schaam me als ik een sigaret opsteek.'
Tjitske Reidinga: ‘Ik schaam me als ik een sigaret opsteek.’
Lees alle artikelen over Tjitske Reidinga