Zo gaat het met alle TVOH winnaars van de afgelopen jaren!
Delen

Zo gaat het met alle TVOH winnaars van de afgelopen jaren!

Op dit moment is het tiende seizoen van The Voice of Holland elke vrijdagavond te zien op televisie. Waar ze eerst begonnen met coaches Nick Schilder, Simon Keizer, Roel van Velzen, Jeroen van der Boom en Angela Groothuizen, zitten nu, tien jaar later, vier heel andere BN’ers op deze stoelen. In totaal hebben er maar liefst 13 coaches hun mening gegeven de afgelopen tien jaar op de beroemde rode stoelen. Naast al deze coaches zijn er ook in totaal 9 winnaars geweest. Wij blikken even terug op al deze winnaars en kijken hoe het met ze gaat.

Ben Saunders (2010)

De eerste winnaar van The Voice of Holland was natuurlijk Ben Saunders. De stoere Ben verraste het hele publiek en de juryleden met zijn versie van Use somebody van Kings of Leon. Vanaf het begin was al wel duidelijk dat Ben het heel ver ging schoppen in de zangcompetitie. De laatste jaren was Ben echter vaak negatief in het nieuws, maar hij heeft zijn weg weer gevonden. Hij brengt veel tijd door met zijn gezin en heeft twee tattooshops in Hoorn en Arnhem.

Iris Kroes (2011)

Iris Kroes veroverde alle harten van Nederland met haar prachtige stem en harpmuziek. Ze zong het nummer Someone Like You van Adele en iedereen kreeg kippenvel. Ze maakt nog steeds muziek, maar is niet meer in de publiciteit.

Leona Philippo (2012)

Tegenwoordig is Leona moeder van twee kinderen en is ze nog te zien op televisie. Ze zit namelijk in het programma All Together Now. Ook won ze het programma Maestro in 2016 waarin BN’ers zich in acht weken proberen te ontwikkelen als dirigent.

Julia van der Toorn (2013)

Julia van der Toorn liet in 2013 een prachtige reggaeversie van het nummer Oops!… I dit it again horen. Het publiek en de jury was gelijk verliefd op haar stem en creativiteit. Ze is nog steeds volop met muziek bezig en was onder andere te zien bij De Beste Zangers van Nederland en stond in de hitlijst met een cover van het nummer Just an Illusion van BZN.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2158733464189418&set=a.101099556619496&type=3&theater

O’G3NE (2014)

Deze drie zussen waren natuurlijk al een grote hit toen ze meededen aan het Junior Eurovisie songfestival. Ze smolten harten met liedjes als Adem in Adem uit en Boemerdeboem. Zeven jaar later stonden daar drie prachtige vrouwen op het podium bij The Voice of Holland. De meiden van O’G3NE hebben na hun succes bij TVOH meegedaan met het Songfestival, Toppers in Concert, Dance Dance Dance en trekken natuurlijk volle zalen als zangeressen!

Maan de Steenwinkel (2015)

Ook Maan is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De destijds 17-jarige maan veroverden iedereens hart met haar prachtige stem. Tegenwoordig heeft de zangeres al 2 Buma NL Awards gewonnen en maakt ze prachtige muziek.

Pleun Bierbooms (2016)

Pleun, ook wel de Nederlandse Adele genoemd, won in 2016 de zangcompetitie. Tijdens haar auditie zong ze dan ook een nummer van Adel: Million Years Ago en de jury was gelijk verkocht. Tegenwoordig staat ze iets minder in de schijnwerpers, maar ze zingt nog wel.

Jim van der Zee (2017)

Maar liefst 6 seizoenen werd het programma gedomineerd door vrouwelijke winnaars. Maar in 2017 kwam hier verandering in toen Jim van der Zee er met de winst vandoor ging. De zanger die bekend staat om zijn niet-zo-standaardnummers heeft onlangs nog een album uitgebracht.

Dennis van Aarssen (2018)

Het laatste seizoen was het seizoen van Dennis van Aarssen. Vlak na het programma scoorde hij een grote hit met zijn versie van het nummer Modern World. Ook bracht hij zijn eerste album uit en mocht hij een duet doen met zijn idool Michael Bublé.

Bron: Instagram, Facebook | Beeld: Instagram, Facebook

Delen