VAKANTIE: Diederik Jekel deelt te schattige foto's met zijn 2 liefdes!
Delen

VAKANTIE: Diederik Jekel deelt te schattige foto’s met zijn 2 liefdes!

Diederik Jekel laat zijn liefdevolle vakantiemomenten zien door schattige foto's te delen met zijn twee meest dierbare personen.

Diederik Jekel

De goedlachse Diederik Jekel is een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. De vrolijke presentator is regelmatig te zien in verschillende programma’s en deed zelf ook ooit eens mee aan Wie is de Mol en De Verraders.

Zoon Matthias

Het jaar 2023 is een jaar wat Diederik niet zo snel zal vergeten, het was namelijk het jaar dat zijn eerste kindje werd geboren: zoon Matthias. Hij kreeg zijn zoon samen met zijn vriendin Eline. Toen Diederik bekend maakte vader te zijn geworden deelde hij niet alleen een foto en de naam van zijn kersverse zoon, maar sprak hij ook zijn dankbaarheid uit: ‘Ik ben ook dankbaar voor dat dit ons is gegeven. Genoeg mensen die niets liever willen, maar waarbij het maar niet lukt. Mensen die een kindje verliezen of die een bevalling hebben die totaal anders loopt dat ze gehoopt hadden. Ik begrijp denk ik een fractie meer jullie pijn juist doordat het ons bespaard is gebleven.’

Vakantie!

Diederik Jekel deelt hartverwarmende momenten van zijn vakantie met zijn twee geliefden. Op social media deelt hij schattige foto’s waarop hij geniet van kostbare tijd met zijn zoon Matthias en partner Eline. De stralende glimlachen op hun gezichten spreken boekdelen over de liefde en vreugde die ze delen tijdens deze bijzondere reis. Je ziet het hier.

Diederik story

Bron en Beeld: Instagram Diederik Jekel

Delen

Meer over Diederik Jekel

ZO ZOET: Diederik Jekel deelt nieuwe foto van zijn zoon én hele mijlpaal!
ZO ZOET: Diederik Jekel deelt nieuwe foto van zijn zoon én hele mijlpaal!
BABYNIEUWS: Diederik Jekel en vriendin Eline verwachten kindje!
BABYNIEUWS: Diederik Jekel en vriendin Eline verwachten kindje!
Lees alle artikelen over Diederik Jekel