100%NL Magazine Sanne Vogel
Zie ook:
Delen

Geniet mee met de leukste vakantiefoto’s van het gezinnetje van Sanne Vogel!

Sanne Vogel, haar vriend Melchior en de tweeling zijn aan het genieten van een welverdiende vakantie in Friesland. Geniet mee met de leukste vakantiefoto's van het gezin!

Heerlijke vakantiefoto’s

Melchior, Sanne Vogel en de tweeling Loewy en Bella zijn aan het genieten van een zonnige vakantie in Friesland. Op Instagram deelt Sanne jaloersmakende kiekjes. Zo te zien hebben ze de tijd van hun leven!

‘We zijn op vakantie in Friesland en hallooootjes wat is het hier fijn en leuk! Prachtige oude boerderijen aan de kunstlijn, prachtige bossen, strand, lieve mensen! Wist niet dat het hier zo fijn zou zijn’, schrijft Sanne bij de vakantiefoto’s. Kleine kinderen zijn al veel werk, laat staan als je er twee rondrennen hebt! ‘Uitrusten komt er niet echt van met die twee, zo dook Bella met haar jurk, vest, majot en schoenen de ijskoude branding in en wil Loewy alleen nog maar zelf lopen in het bos om elke tak die we tegen komen op de rapen en 10 minuten te bestuderen. Maar heeeej, gezellig is het wel!’

Tweeling Sanne Vogel

Sanne Vogel en haar vriend Melchior werden op 28 december 2019 trotse ouders geworden van een tweeling: Loewy Bertus en Bella Jo.

Toen Sanne en Melchior erachter kwamen dat ze in verwachting waren, waren ze natuurlijk door het dolle heen. Sanne schreef toen: ‘We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven… We zijn onwaarschijnlijk gelukkig, maar we vinden het natuurlijk ook onwijs spannend. Ik ben 13 weken zwanger. We verwachten niet één, maar twee kindjes! (…) We zijn ontzettend dankbaar en blij en we wensen met heel ons hart dat deze twee kleine mensjes gezond op de wereld zullen komen.’

Bron en Beeld: Instagram Sanne Vogel

Delen

Meer over Sanne Vogel

Sanne Vogel opnieuw geopereerd: 'Ik voel me goed en ik ben dankbaar'
Sanne Vogel opnieuw geopereerd: ‘Ik voel me goed en ik ben dankbaar’
Tweeling Sanne Vogel schattiger dan ooit in Buurman en Buurman outfit
Tweeling Sanne Vogel schattiger dan ooit in Buurman en Buurman outfit
Lees alle artikelen over Sanne Vogel