100%NL Magazine Rolf Sanchez
Zie ook:
Delen

Verdrietige Rolf Sanchez: ‘Met pijn in mijn hart’

Rolf moet zijn laatste twee shows om emotionele reden afzeggen en daar heeft iedereen begrip voor.

Rolf Sanchez

Roelof Wienk, of beter bekend als Rolf Sanchez, domineert al een paar jaar de hitlijsten van Nederlands. Met zijn Dominicaanse roots geeft hij al zijn songs een zomers tintje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hits zoals Ven Ven, Pa Olvidarte en natuurlijk niet te vergeten: Más más más, wij kennen ze allemaal en wij zingen ze allemaal luidkeels mee. Wat een gezellige muziek maakt Rolf. Naast zijn eigen optredens, zingt hij ook jaarlijks de sterren van de hemel tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE! Rolf is een echt podiumbeest, maar helaas laat zijn gezondheid dat niet altijd toe…

Verdrietig nieuws

Rolf is gek op optreden en hij houdt ervan om mensen te vermaken. Jammer genoeg moest hij zijn laatste twee shows afzeggen en verplaatsen. ‘Met pijn in mijn hart moet ik vanwege een flinke griep, mijn laatste twee shows verplaatsen naar een later moment. Ik had en heb er zoveel zin in, aangezien alle shows met jullie tot nu toe geweldig waren. Voor nu even rust en herstel. Daarna maken we er samen mooie avonden van’, schrijft hij geëmotioneerd. Wij wensen hem veel sterkte en hopen dat hij snel weer schittert op het podium.

100%NL Magazine Rolf Sanchez

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Rolf Sanchez

Delen

Meer over Rolf Sanchez

OEHLALA: Rolf Sanchez deelt pikante transformatie foto's
OEHLALA: Rolf Sanchez deelt pikante transformatie foto’s
FOTO: Dít is de leuke moeder van Rolf Sanchez!
FOTO: Dít is de leuke moeder van Rolf Sanchez!
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez