100%NL Magazine Beau van Erven Dorens
Zie ook:
Delen

Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: ‘Wat een geluk dat ik haar heb getroffen’

Dit mooie stel is alweer 24 jaar getrouwd en zij hebben zin in wat de toekomst allemaal gaat brengen. Wat een prachtige foto's en bijzonder stukje tekst...

Beau van Erven Dorens

Na 24 jaar huwelijk zijn Beau van Erven Dorens en zijn vrouw Selly nog altijd even dol op elkaar. Samen beleven ze de mooiste avonturen en hebben ze 4 zoons: Bram, Bobbie, Jan Arie en Tijn. Op Instagram deelt Beau regelmatig de leukste foto’s, en dus ook foto’s van zijn vier knappe zoons. Die zie je hier!

Vieze lakens

Beau deelde gisteren een práchtige en te leuke reeks foto’s. Wij zien jeugdfoto’s van Beau en Selly, maar ook kiekjes met hun vier kinderen samen. Beau schrijft: ’24 jaar huwelijk… wat een geluk dat ik haar heb getroffen. ‘Gek he?’ zegt ze, ‘Het begint dan in zo’n hoogslaper, met scrabble, sigaretten, jouw vieze lakens… en dan zijn we hier, nu.’ Het is gek, inderdaad, dat wonder van de liefde, dat ons hier bracht en vier kinderen gaf. Het is meer dan een kwart eeuw, maar lijkt soms een week. De tijd die zich intrekt en uitrekt, als een accordeon. En straks zijn we 75 en zet ik thee en kook jij de eitjes. Daarna spelen we scrabble en lees jij een moeilijk boek en zwem ik het Kanaal over. ‘s Avonds komt iedereen eten en gaan we te laat slapen. Toen, nu, later… de liefde houdt alles in evenwicht.’ Wat een mooie woorden en leuk stukje tekst. Geweldig om terug in de tijd te gaan en even naar de toekomst te kijken!

Gefeliciteerd met jullie jubileum en op naar de volgende 24 jaar, prachtig stel!

Bron: Instagram Beau van Erven Dorens en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Beau van Erven Dorens

WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
Dit zijn de broers van Beau van Erven Dorens en zóveel lijken ze op elkaar!
Dit zijn de broers van Beau van Erven Dorens en zóveel lijken ze op elkaar!
Lees alle artikelen over Beau van Erven Dorens